Politika privatnosti

Kako koristimo vaše podatke

Nastojeći da zaštitimo privatnost i prava naših klijenata i posetilaca veb stranice, uspostavili smo politiku privatnosti koja objašnjava koje podatke o posetiocima prikupljamo i šta radimo sa informacijama koje prikupljamo.

Ova politika privatnosti uređuje način na koji prikupljamo, koristimo, održavamo i otkrivamo informacije prikupljene od korisnika ove veb stranice (svaki od njih „Korisnik“).

Privatnost

Privatnost korisnika nam je veoma važna. Posvećeni smo zaštiti podataka koje nam korisnici poveravaju.

Prikupljanje podataka

Informacije od korisnika prikupljamo lične podatke putem internetskih obrazaca za naručivanje proizvoda i usluga.

Takođe možemo prikupljati informacije o tome kako Korisnici koriste našu veb lokaciju, na primer, praćenjem broja jedinstvenih prikaza koje su primile stranice veb lokacije ili domeni sa kojih korisnici potiču. Koristimo „kolačiće“ da bismo pratili kako Korisnici koriste našu veb stranicu.

Korišćenje podataka

Informacije koje mogu lično identifikovati prikupljene putem naše veb stranice možemo koristiti za kontaktiranje korisnika u vezi sa proizvodima i uslugama koje nudimo mi i naše poverljive podružnice, nezavisni ugovarači i poslovni partneri, a na drugi način da bismo poboljšali iskustvo korisnika s nama i takvim podružnicama, nezavisnim ugovaračima i poslovnim partnerima.

Naša baza podataka korisnika nikada neće biti prodata bilo kom entitetu u svrhu marketinga ili mailing lista. Lični podaci se neće prodavati ili na bilo koji drugi način prenositi našim poslovnim partnerima bez vašeg prethodnog pristanka, osim što ćemo informacije koje prikupljamo otkriti trećim licima kada smo, prema našoj dobroj nameri, to obavezni prema važećim zakonima.

Powered by WHMCompleteSolution